maandag 21 jan 20:00 uur
Vogelzangseweg 20 te Hagestein -

Vrouwen tussen de 30 – 60 jaar, die met elkaar in gesprek willen over levensvragen.

maandag 21 jan 20:00 uur
Vogelzangseweg 20 te Hagestein -

dinsdag 22 jan 10:00 uur
De Prenter -
dinsdag 22 jan 19:30 uur
De korte Inloop -

Gesprekskring o.l.v. ds J.H. Langelaar

dinsdag 22 jan 20:00 uur
R.K. Pastorie, Brederodestraat -

Thema: voortgaande openbaring

woensdag 23 jan 15:30 uur
Brederodezaal -

Jeugdkoor Shaï

- foto's - agenda - Logo Shaï

Optreden Grote Kerk

Jeugdkoor Shaï is een koor van de Grote Kerk en de Hoeksteen in Vianen. Het koor is bestaat al meer dan 35 jaar. Die jaren zijn opgevuld met optredens van allerlei aard zoals: verscheidene benefietconcerten, optreden voor de radio, regelmatig optredens in kerkdiensten, bejaardentehuizen in en buiten Vianen, volkskerstzang en ga zo maar door.

Het koor bestaat momenteel uit z'n 25 enthousiaste jongelui in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar. Iedere maandagavond ( 18:45 - 19:45 ) wordt er ijverig geoefend in basisschool De Rank onder de muzikale begeleiding van Hans ter Haar en Ben Riksen. Marciëlla Heijkamp zwaait met het 'stokje' en heeft de regie in handen.

Nieuwsgierig geworden en wil je eens bij een repetitie komen kijken en luisteren: schroom niet! Je bent van harte welkom.

Voor meer informatie kun je mailen naar Marciëlla Heijkamp (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Geschiedenis van Shaï
Activiteiten van Jeugdkoor Shaï in het verleden
Foto's van de laatste optredens