zondag 28 okt 10:00 uur

Jeugdkoor Shaï

- foto's - agenda - Logo Shaï

Optreden Grote Kerk

Jeugdkoor Shaï is een koor van de Grote Kerk en de Hoeksteen in Vianen. Het koor is bestaat al meer dan 35 jaar. Die jaren zijn opgevuld met optredens van allerlei aard zoals: verscheidene benefietconcerten, optreden voor de radio, regelmatig optredens in kerkdiensten, bejaardentehuizen in en buiten Vianen, volkskerstzang en ga zo maar door.

Het koor bestaat momenteel uit z'n 25 enthousiaste jongelui in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar. Iedere maandagavond ( 18:45 - 19:45 ) wordt er ijverig geoefend in basisschool De Rank onder de muzikale begeleiding van Hans ter Haar en Ben Riksen. Marciëlla Heijkamp zwaait met het 'stokje' en heeft de regie in handen.

Nieuwsgierig geworden en wil je eens bij een repetitie komen kijken en luisteren: schroom niet! Je bent van harte welkom.

Voor meer informatie kun je mailen naar Marciëlla Heijkamp (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Geschiedenis van Shaï
Activiteiten van Jeugdkoor Shaï in het verleden
Foto's van de laatste optredens