zondag 18 nov 10:00 uur

dinsdag 20 nov 20:00 uur
Vogelzangseweg 20 te Hagestein -

Vrouwen tussen de 30 – 60 jaar, die met elkaar in gesprek willen over levensvragen.

zaterdag 24 nov 00:00 uur

Gezamenlijke maaltijd Korte Inloop

zondag 25 nov 10:00 uur

Ds. R.M. den Hertog en ds J.H. Langelaar

Gedachtenis Overledenen m.m.v. de Cantorij

dinsdag 27 nov 19:30 uur
De korte Inloop -

Gesprekskring o.l.v. ds J.H. Langelaar

dinsdag 27 nov 20:15 uur
Bij iemand thuis -

Jeugdkoor Shaï

- foto's - agenda - Logo Shaï

Optreden Grote Kerk

Jeugdkoor Shaï is een koor van de Grote Kerk en de Hoeksteen in Vianen. Het koor is bestaat al meer dan 35 jaar. Die jaren zijn opgevuld met optredens van allerlei aard zoals: verscheidene benefietconcerten, optreden voor de radio, regelmatig optredens in kerkdiensten, bejaardentehuizen in en buiten Vianen, volkskerstzang en ga zo maar door.

Het koor bestaat momenteel uit z'n 25 enthousiaste jongelui in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar. Iedere maandagavond ( 18:45 - 19:45 ) wordt er ijverig geoefend in basisschool De Rank onder de muzikale begeleiding van Hans ter Haar en Ben Riksen. Marciëlla Heijkamp zwaait met het 'stokje' en heeft de regie in handen.

Nieuwsgierig geworden en wil je eens bij een repetitie komen kijken en luisteren: schroom niet! Je bent van harte welkom.

Voor meer informatie kun je mailen naar Marciëlla Heijkamp (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Geschiedenis van Shaï
Activiteiten van Jeugdkoor Shaï in het verleden
Foto's van de laatste optredens