zondag 18 nov 10:00 uur

dinsdag 20 nov 20:00 uur
Vogelzangseweg 20 te Hagestein -

Vrouwen tussen de 30 – 60 jaar, die met elkaar in gesprek willen over levensvragen.

zaterdag 24 nov 00:00 uur

Gezamenlijke maaltijd Korte Inloop

zondag 25 nov 10:00 uur

Ds. R.M. den Hertog en ds J.H. Langelaar

Gedachtenis Overledenen m.m.v. de Cantorij

dinsdag 27 nov 19:30 uur
De korte Inloop -

Gesprekskring o.l.v. ds J.H. Langelaar

dinsdag 27 nov 20:15 uur
Bij iemand thuis -

De Korte Inloop

Het inloophuis De Korte Inloop is gevestigd in de voormalige pastorie bij de Grote Kerk aan de Korte Kerkstraat nummer 3.

Ingang van De Korte Inloop

Door de inzet van vrijwilligers als gastheer of gastvrouw, is De Korte Inloop elke dag van 14 - 16 uur geopend. Met een kop koffie of thee in de huiskamer kan elke bezoeker zich thuisvoelen en even bijkomen of in gesprek gaan met de andere gasten.

In de zomer kan bij goed weer in de tuin worden gezeten. De pastorietuin wordt door de tuinploeg goed onderhouden en biedt een mooie ruimte om lekker te zitten of om even doorheen te wandelen.

Stichting De Korte Inloop is op 31 oktober 1996 opgericht is een ANBI-erkende instelling en wordt in Vianen ondersteund door de Diaconie van de Protestantse Gemeente Vianen en de Parochiële Charitatieve Instelling te Vianen.