maandag 21 jan 20:00 uur
Vogelzangseweg 20 te Hagestein -

Vrouwen tussen de 30 – 60 jaar, die met elkaar in gesprek willen over levensvragen.

maandag 21 jan 20:00 uur
Vogelzangseweg 20 te Hagestein -

dinsdag 22 jan 10:00 uur
De Prenter -
dinsdag 22 jan 19:30 uur
De korte Inloop -

Gesprekskring o.l.v. ds J.H. Langelaar

dinsdag 22 jan 20:00 uur
R.K. Pastorie, Brederodestraat -

Thema: voortgaande openbaring

woensdag 23 jan 15:30 uur
Brederodezaal -

De Korte Inloop

Het inloophuis De Korte Inloop is gevestigd in de voormalige pastorie bij de Grote Kerk aan de Korte Kerkstraat nummer 3.

Ingang van De Korte Inloop

Door de inzet van vrijwilligers als gastheer of gastvrouw, is De Korte Inloop elke dag van 14 - 16 uur geopend. Met een kop koffie of thee in de huiskamer kan elke bezoeker zich thuisvoelen en even bijkomen of in gesprek gaan met de andere gasten.

In de zomer kan bij goed weer in de tuin worden gezeten. De pastorietuin wordt door de tuinploeg goed onderhouden en biedt een mooie ruimte om lekker te zitten of om even doorheen te wandelen.

Stichting De Korte Inloop is op 31 oktober 1996 opgericht is een ANBI-erkende instelling en wordt in Vianen ondersteund door de Diaconie van de Protestantse Gemeente Vianen en de Parochiële Charitatieve Instelling te Vianen.