maandag 10 dec 20:15 uur
Bij iemand thuis -

Gespreksgroep voor 25+

dinsdag 11 dec 18:00 uur

Caféglise avond met een creatief programma

Vanaf 19:30 wordt er met het onderwerp begonnen

woensdag 12 dec 19:15 uur
Vrouwekoor -

Ds. R.M. den Hertog, oecumenische vesper

zondag 16 dec 10:00 uur

zaterdag 22 dec 00:00 uur

Gezamenlijke maaltijd Korte Inloop

zondag 23 dec 10:30 uur

De Korte Inloop

Het inloophuis De Korte Inloop is gevestigd in de voormalige pastorie bij de Grote Kerk aan de Korte Kerkstraat nummer 3.

Ingang van De Korte Inloop

Door de inzet van vrijwilligers als gastheer of gastvrouw, is De Korte Inloop elke dag van 14 - 16 uur geopend. Met een kop koffie of thee in de huiskamer kan elke bezoeker zich thuisvoelen en even bijkomen of in gesprek gaan met de andere gasten.

In de zomer kan bij goed weer in de tuin worden gezeten. De pastorietuin wordt door de tuinploeg goed onderhouden en biedt een mooie ruimte om lekker te zitten of om even doorheen te wandelen.

Stichting De Korte Inloop is op 31 oktober 1996 opgericht is een ANBI-erkende instelling en wordt in Vianen ondersteund door de Diaconie van de Protestantse Gemeente Vianen en de Parochiële Charitatieve Instelling te Vianen.