dinsdag 19 mrt 20:15 uur

m.m.v. Vocaal Theologen Ensemble

maandag 25 mrt 20:00 uur
Vogelzangseweg 20 te Hagestein -

Vrouwen tussen de 30 – 60 jaar, die met elkaar in gesprek willen over levensvragen.

woensdag 27 mrt 19:15 uur
Vrouwekoor -

Diaconie

Diaconale steun wordt gegeven aan oud en jong, ongeacht afkomst of geloofsovertuiging. Als kerkgemeenschap voelen we ons verbonden met de samenleving, zowel dichtbij in onze eigen woonplaats, in eigen land als wereldwijd.

Als plaatselijke gemeente zijn wij onderdeel van een landelijke kerk met vele Diaconieën.
Lokaal ondersteunen wij organisaties die zich inzetten voor de medemens die hulp nodig heeft. Zoals: Ouderenwerk, Inloophuis De Korte Inloop, Diaconale Vrijwillige Thuiszorg, De Voedselbank, Stichting Leergeld en Schuldhulpmaatje.

Voorzitter: Liesbeth Stoutenbeek, tel. 0347-374377, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie, klik hier voor de ANBI-informatie van de Diaconie