zondag 18 nov 10:00 uur

dinsdag 20 nov 20:00 uur
Vogelzangseweg 20 te Hagestein -

Vrouwen tussen de 30 – 60 jaar, die met elkaar in gesprek willen over levensvragen.

zaterdag 24 nov 00:00 uur

Gezamenlijke maaltijd Korte Inloop

zondag 25 nov 10:00 uur

Ds. R.M. den Hertog en ds J.H. Langelaar

Gedachtenis Overledenen m.m.v. de Cantorij

dinsdag 27 nov 19:30 uur
De korte Inloop -

Gesprekskring o.l.v. ds J.H. Langelaar

dinsdag 27 nov 20:15 uur
Bij iemand thuis -

Pastorale wijken

Binnen de gemeente proberen we onderling met elkaar mee te leven bij lief en leed. Veel van dit omzien naar elkaar gebeurt spontaan en rondom bepaalde activiteiten. Een deel gebeurt echter ook georganiseerd vanuit een bepaalde structuur. Zo is de gemeente opgedeeld in twee pastorale wijken. Per wijk is er een ouderling aangesteld die probeert het pastorale wijkwerk te coördineren. Samen met de predikant, de pastorale ouderlingen en de contactpersonen van die wijk probeert hij zicht te houden op wat er allemaal speelt en waar (extra) bezoek gewenst is.

Indeling pastorale wijken

Wijk 1:
Amaliastein, Monnikenhof, Hogeland en een deel van Blankenborch Ds. Johan Langelaar
Predikant:
Coördinerend ouderling:

Wijk 2:
Centrum, De Hagen, een deel van Blankenborch
en de buitengebieden zoals Lexmond, Hagestein en Nieuwegein Ds. Rein den Hertog
Predikant:
Coördinerend ouderling:

Wijkindeling ingetekend op de plattegrond:

Wijkindeling Protestantse Gemeente Vianen