donderdag 20 sept 10:30 uur
Hof van Batenstein - Kwantzaal -

Gelegenheid tot ontmoeting met elkaar

zondag 23 sept 10:00 uur

Ds. R. de Reuver

Bevestiging prof. dr. P.M. Wisse, hoogleraar dogmatiek

zondag 23 sept 16:00 uur

m.m.v. IJsselsteins Kamerkoor

maandag 24 sept 20:00 uur
Vogelzangseweg 20 te Hagestein -

Vrouwen tussen de 30 – 60 jaar, die met elkaar in gesprek willen over levensvragen.

woensdag 26 sept 15:30 uur
Brederodezaal -
zondag 30 sept 10:00 uur

- agenda -

Foto's van Shaï

Zondag 11 juni 2017 heeft Shai gezongen tijdens de afscheidsdienst van de kindernevendienst.

Zondag 9 april 2017 was er een MOTTO dienst met Ds de Reuver m.m.v. Shaï

Op 10 juni 2016 was er een dienst m.m.v. Shaï waarbij we afscheid namen van de oudste kinderneverdienst kinderen.

Afgelopen zondag 27 september 2015 heeft Shai voor het eerst sinds de start van het kerkelijke seizoen in de Grote Kerk een optreden gehouden met hun nieuwe shirts met het nieuwe logo.

Op maandag 18 mei werd tijdens de repetities het bestuur voorgesteld aan de koorleden en (groot)ouders.
Als afsluiting van de avond werd het nieuwe verfrissende logo gepresenteerd.

Op zaterdag 28 maart is er gezongen in De Rank voor het WNF ter ere van Earth Hour (www.wnf.nl/nl/earth_hour)

Zaterdag 13 december op de gepensioneerdendag CNV in Driebergen

Zondag 30 november, 1ste advent, was het eerste optreden in de grote kerk met nieuwe microfoons en boxen, speciaal voor het gebruik door koren.