maandag 21 jan 20:00 uur
Vogelzangseweg 20 te Hagestein -

Vrouwen tussen de 30 – 60 jaar, die met elkaar in gesprek willen over levensvragen.

maandag 21 jan 20:00 uur
Vogelzangseweg 20 te Hagestein -

dinsdag 22 jan 10:00 uur
De Prenter -
dinsdag 22 jan 19:30 uur
De korte Inloop -

Gesprekskring o.l.v. ds J.H. Langelaar

dinsdag 22 jan 20:00 uur
R.K. Pastorie, Brederodestraat -

Thema: voortgaande openbaring

woensdag 23 jan 15:30 uur
Brederodezaal -

Kerkenraad

De Protestantse Gemeente te Vianen is ontstaan uit de fusie van de Gereformeerde Kerk en de Hervormde Gemeente in Vianen. Dit is gevierd in de fusiedienst op 5 januari 2014.

De Protestantse Gemeente kent de volgende bestuurlijke structuur:

a. De  ambtsdragersvergadering waarin alle ambtsdragers zitting hebben, bepaalt het beleid.
b. Het moderamen, dat verantwoordelijk is voor het dagelijks bestuur.
c. De uitvoering van het beleid berust bij de vier groepen: Pastorale raad, Jeugdraad, College van Diakenen, Beheerscollege.

De vergaderingen van de ambtsdragersvergadering (kerkenraad) worden voorbereid door het moderamen.

Vertegenwoordiging kerkenraad

Scriba: Mw. M. Versluijs-Helder, tel. 06-52151552, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorzitter dhr. A.J. Spoor

ANBI-informatie over de Protestantse Gemeente Vianen is te vinden op ANBI-pagina.