zondag 18 nov 10:00 uur

dinsdag 20 nov 20:00 uur
Vogelzangseweg 20 te Hagestein -

Vrouwen tussen de 30 – 60 jaar, die met elkaar in gesprek willen over levensvragen.

zaterdag 24 nov 00:00 uur

Gezamenlijke maaltijd Korte Inloop

zondag 25 nov 10:00 uur

Ds. R.M. den Hertog en ds J.H. Langelaar

Gedachtenis Overledenen m.m.v. de Cantorij

dinsdag 27 nov 19:30 uur
De korte Inloop -

Gesprekskring o.l.v. ds J.H. Langelaar

dinsdag 27 nov 20:15 uur
Bij iemand thuis -

Kerkenraad

De Protestantse Gemeente te Vianen is ontstaan uit de fusie van de Gereformeerde Kerk en de Hervormde Gemeente in Vianen. Dit is gevierd in de fusiedienst op 5 januari 2014.

De Protestantse Gemeente kent de volgende bestuurlijke structuur:

a. De  ambtsdragersvergadering waarin alle ambtsdragers zitting hebben, bepaalt het beleid.
b. Het moderamen, dat verantwoordelijk is voor het dagelijks bestuur.
c. De uitvoering van het beleid berust bij de vier groepen: Pastorale raad, Jeugdraad, College van Diakenen, Beheerscollege.

De vergaderingen van de ambtsdragersvergadering (kerkenraad) worden voorbereid door het moderamen.

Vertegenwoordiging kerkenraad

Voorzitter dhr. A.J. Spoor

ANBI-informatie over de Protestantse Gemeente Vianen is te vinden op ANBI-pagina.