zondag 26 mei 10:00 uur

Mottodienst m.m.v. Shaï

maandag 27 mei 20:00 uur
Vogelzangseweg 20 te Hagestein -

Vrouwen tussen de 30 – 60 jaar, die met elkaar in gesprek willen over levensvragen.

donderdag 30 mei 09:00 uur

ds. J.H. Langelaar

zondag 02 juni 09:00 uur

Jeugdkapel (met ontbijt)

zondag 02 juni 10:00 uur

dinsdag 04 juni 10:30 uur

ds. R.M. den Hertog

Kerkenraad

De Protestantse Gemeente te Vianen is ontstaan uit de fusie van de Gereformeerde Kerk en de Hervormde Gemeente in Vianen. Dit is gevierd in de fusiedienst op 5 januari 2014.

De Protestantse Gemeente kent de volgende bestuurlijke structuur:

a. De  ambtsdragersvergadering waarin alle ambtsdragers zitting hebben, bepaalt het beleid.
b. Het moderamen, dat verantwoordelijk is voor het dagelijks bestuur.
c. De uitvoering van het beleid berust bij de vier groepen: Pastorale raad, Jeugdraad, College van Diakenen, Beheerscollege.

De vergaderingen van de ambtsdragersvergadering (kerkenraad) worden voorbereid door het moderamen.

Vertegenwoordiging kerkenraad

Scriba: Mw. M. Versluijs-Helder, tel. 06-52151552, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorzitter dhr. A.J. Spoor

ANBI-informatie over de Protestantse Gemeente Vianen is te vinden op ANBI-pagina.