zondag 26 mei 10:00 uur

Mottodienst m.m.v. Shaï

maandag 27 mei 20:00 uur
Vogelzangseweg 20 te Hagestein -

Vrouwen tussen de 30 – 60 jaar, die met elkaar in gesprek willen over levensvragen.

donderdag 30 mei 09:00 uur

ds. J.H. Langelaar

zondag 02 juni 09:00 uur

Jeugdkapel (met ontbijt)

zondag 02 juni 10:00 uur

dinsdag 04 juni 10:30 uur

ds. R.M. den Hertog

Activiteiten van Jeugdkoor Shaï in het verleden

• 2013

Zingen voor het koningspaar.

Op donderdag 30 mei 2013 bezochten koning Willem-Alexander en koningin Máxima onze stad en wij mochten ze toezingen!
En wat was het gaaf!
Eerst werden we ontvangen, kregen we een lunch aangeboden én werden we voorzien van een polsbandje ten teken van onze deelname aan deze bijzondere gelegenheid.

Na lang wachten werden we als echte 'beroemdheden' tussen het publiek door naar onze plaats geleid. Nog even proefzingen, nog wat wachten en toen kwam daar dé auto aan.

Het koninklijk paar stapte uit en wij begonnen te zingen. Wat leuk was het, dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima het hele lied beluisterd hebben, voordat ze verder liepen. Een geweldige ervaring voor ons allemaal!