zondag 18 nov 10:00 uur

dinsdag 20 nov 20:00 uur
Vogelzangseweg 20 te Hagestein -

Vrouwen tussen de 30 – 60 jaar, die met elkaar in gesprek willen over levensvragen.

zaterdag 24 nov 00:00 uur

Gezamenlijke maaltijd Korte Inloop

zondag 25 nov 10:00 uur

Ds. R.M. den Hertog en ds J.H. Langelaar

Gedachtenis Overledenen m.m.v. de Cantorij

dinsdag 27 nov 19:30 uur
De korte Inloop -

Gesprekskring o.l.v. ds J.H. Langelaar

dinsdag 27 nov 20:15 uur
Bij iemand thuis -

Activiteiten van Jeugdkoor Shaï in het verleden

• 2013

Zingen voor het koningspaar.

Op donderdag 30 mei 2013 bezochten koning Willem-Alexander en koningin Máxima onze stad en wij mochten ze toezingen!
En wat was het gaaf!
Eerst werden we ontvangen, kregen we een lunch aangeboden én werden we voorzien van een polsbandje ten teken van onze deelname aan deze bijzondere gelegenheid.

Na lang wachten werden we als echte 'beroemdheden' tussen het publiek door naar onze plaats geleid. Nog even proefzingen, nog wat wachten en toen kwam daar dé auto aan.

Het koninklijk paar stapte uit en wij begonnen te zingen. Wat leuk was het, dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima het hele lied beluisterd hebben, voordat ze verder liepen. Een geweldige ervaring voor ons allemaal!