donderdag 20 sept 10:30 uur
Hof van Batenstein - Kwantzaal -

Gelegenheid tot ontmoeting met elkaar

zondag 23 sept 10:00 uur

Ds. R. de Reuver

Bevestiging prof. dr. P.M. Wisse, hoogleraar dogmatiek

zondag 23 sept 16:00 uur

m.m.v. IJsselsteins Kamerkoor

maandag 24 sept 20:00 uur
Vogelzangseweg 20 te Hagestein -

Vrouwen tussen de 30 – 60 jaar, die met elkaar in gesprek willen over levensvragen.

woensdag 26 sept 15:30 uur
Brederodezaal -
zondag 30 sept 10:00 uur

Activiteiten van Jeugdkoor Shaï in het verleden

• 2013

Zingen voor het koningspaar.

Op donderdag 30 mei 2013 bezochten koning Willem-Alexander en koningin Máxima onze stad en wij mochten ze toezingen!
En wat was het gaaf!
Eerst werden we ontvangen, kregen we een lunch aangeboden én werden we voorzien van een polsbandje ten teken van onze deelname aan deze bijzondere gelegenheid.

Na lang wachten werden we als echte 'beroemdheden' tussen het publiek door naar onze plaats geleid. Nog even proefzingen, nog wat wachten en toen kwam daar dé auto aan.

Het koninklijk paar stapte uit en wij begonnen te zingen. Wat leuk was het, dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima het hele lied beluisterd hebben, voordat ze verder liepen. Een geweldige ervaring voor ons allemaal!