maandag 10 dec 20:15 uur
Bij iemand thuis -

Gespreksgroep voor 25+

dinsdag 11 dec 18:00 uur

Caféglise avond met een creatief programma

Vanaf 19:30 wordt er met het onderwerp begonnen

woensdag 12 dec 19:15 uur
Vrouwekoor -

Ds. R.M. den Hertog, oecumenische vesper

zondag 16 dec 10:00 uur

zaterdag 22 dec 00:00 uur

Gezamenlijke maaltijd Korte Inloop

zondag 23 dec 10:30 uur

Welkom op de website van de Protestantse Gemeente Vianen

Hier vindt u aankondigingen en verslagen van verschillende activiteiten in de gemeente. Voor een volledig overzicht wordt verwezen naar de agenda op deze website, het kerkblad, en de nieuwsbrief die wekelijks wordt uitgedeeld en per e-mail verzonden. Activiteiten voor de agenda kunt u per mail doorgeven aan de agenda-beheerder via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Nieuwsitems kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Mutaties voor het kerkelijk bureau, kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Meer informatie van de gemeente is te vinden op Twitter via twitter.com/pknvianen en Facebook www.facebook.com/PKNVianen .

De diensten in de Grote Kerk kunnen live en achteraf beluisterd worden via www.pkn-vianen.nl/kerkradio.