zondag 18 nov 10:00 uur

dinsdag 20 nov 20:00 uur
Vogelzangseweg 20 te Hagestein -

Vrouwen tussen de 30 – 60 jaar, die met elkaar in gesprek willen over levensvragen.

zaterdag 24 nov 00:00 uur

Gezamenlijke maaltijd Korte Inloop

zondag 25 nov 10:00 uur

Ds. R.M. den Hertog en ds J.H. Langelaar

Gedachtenis Overledenen m.m.v. de Cantorij

dinsdag 27 nov 19:30 uur
De korte Inloop -

Gesprekskring o.l.v. ds J.H. Langelaar

dinsdag 27 nov 20:15 uur
Bij iemand thuis -

Welkom op de website van de Protestantse Gemeente Vianen

Hier vindt u aankondigingen en verslagen van verschillende activiteiten in de gemeente. Voor een volledig overzicht wordt verwezen naar de agenda op deze website, het kerkblad, en de nieuwsbrief die wekelijks wordt uitgedeeld en per e-mail verzonden. Activiteiten voor de agenda kunt u per mail doorgeven aan de agenda-beheerder via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Nieuwsitems kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Mutaties voor het kerkelijk bureau, kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Meer informatie van de gemeente is te vinden op Twitter via twitter.com/pknvianen en Facebook www.facebook.com/PKNVianen .

De diensten in de Grote Kerk kunnen live en achteraf beluisterd worden via www.pkn-vianen.nl/kerkradio.