dinsdag 18 juni 20:15 uur

Jeugdkapel (met ontbijt)

zondag 07 juli 10:00 uur

Teens in mission - 11 mei 2019

Met een 15-tal jongeren van de Protestantse kerk en van de Baptistengemeente van Vianen hebben we een bijzondere dag gehad. Na een heel mooi en inspirerend verhaal en het met elkaar zingen van een aantal opwekkingsliederen, hebben de jongeren verder met elkaar kennis gemaakt en dachten ze met elkaar na over een paar grote vragen van het leven. Daarna werden ze toegerust om een high tea te organiseren (Hoe ontvang je de mensen, hoe kun je met hen het gesprek aan gaan) en werden spelletjes uitgelegd voor de sport- en spelmiddag voor kinderen. Na een lekkere lunch aan het werk: Nu moet de high tea klaar staan en ook het veld voor de spelletjes klaar zijn. In de Hoeksteen komen ruim 20 mensen genieten van de door de jongeren voorbereide high tea, waarbij de jongeren serieus in gesprek gingen met de ouderen.

Op het voetbalveld bij basisschool "De Rank" komen zo'n 15 kinderen even lekker meedoen aan het voetballen, basketballen of over een evenwichtslijn lopen en mede dankzij het mooie weer was het een heerlijke middag! We sloten de dag met een barbecue af en de jongelui hebben elkaar duidelijk gevonden! Het was een prachtige dag met elkaar, er was verbinding onder de jeugd van de beide kerken en ook tussen jong en oud. We gaan hier zeker een vervolg aan geven!

Hieronder een beeldverslag: