Kerkelijke activiteiten tot nader bericht afgelast

Gezien de ontwikkelingen rondom het Corona virus, de maatregelen van de Nederlandse overheid en het advies van de PKN op donderdag 12 maart, heeft de kerkenraad besloten dat met ingang van13 maart alle kerkdiensten en andere kerkelijke activiteiten (zoals vergaderingen, kringen, catechese, etc.) tot nader bericht niet doorgaan. Zolang deze maatregel van kracht is zal de dienst die opgenomen wordt in de Grote kerk via kerkomroep.nl live te beluisteren zijn of later in de week. Het is ook mogelijk de dienst met beeld en geluid te volgen via het PKN-Vianen YouTube-kanaal: live of achteraf. Via Facebook en de zondagsbrief houden we u op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Voor mensen die door de maatregelen in de knel komen wil de kerk graag ondersteuning bieden. Dat kan gaan om pastorale zorg of praktische zaken (boodschappen, hond uitlaten, etc.) U kunt terecht bij:

• Pastoraal Meldpunt, Elly Steehouder, 06-16925406
  • Liesbeth Stoutenbeek, diaconie, 0347-374337

God is ons nabij en in Hem zijn wij verbonden, ook in deze bijzondere tijd.

Namens de kerkenraad, Marjan Versluijs, scriba