zondag 26 mei 10:00 uur

Mottodienst m.m.v. Shaï

maandag 27 mei 20:00 uur
Vogelzangseweg 20 te Hagestein -

Vrouwen tussen de 30 – 60 jaar, die met elkaar in gesprek willen over levensvragen.

donderdag 30 mei 09:00 uur

ds. J.H. Langelaar

zondag 02 juni 09:00 uur

Jeugdkapel (met ontbijt)

zondag 02 juni 10:00 uur

dinsdag 04 juni 10:30 uur

ds. R.M. den Hertog

Kindernevendienst in de 40-dagentijd

Op zondag 10 maart gaat het veertigdagentijd project van start. Veertig dagen lang volgen we het leven van Jezus. Pasen is het feest van het nieuwe begin. We zien het buiten in de natuur: in de lente wordt alles weer groen, alsof de wereld opnieuw begint. Ook in de Bijbelverhalen gaat het over een nieuw begin.
We ontdekken dat Jezus mensen een nieuw begin laat maken. En als het donker aanbreekt over zijn eigen leven, als Jezus gekruisigd wordt en sterft, laat God hem opstaan uit de dood.

Dat is een nieuw begin voor Jezus zelf en voor ons allemaal. God zal altijd een nieuw begin maken, zelfs na de donkerste nacht. In het project voor de veertigdagentijd staan we met de kinderen stil bij de vraag wat ervoor nodig is om een nieuw begin te maken. Elke zondag wordt er een thema behandeld en er wordt natuurlijk ook geknutseld. Op eerste paasdag staan we stil bij de opstanding van Jezus.