maandag 21 jan 20:00 uur
Vogelzangseweg 20 te Hagestein -

Vrouwen tussen de 30 – 60 jaar, die met elkaar in gesprek willen over levensvragen.

maandag 21 jan 20:00 uur
Vogelzangseweg 20 te Hagestein -

dinsdag 22 jan 10:00 uur
De Prenter -
dinsdag 22 jan 19:30 uur
De korte Inloop -

Gesprekskring o.l.v. ds J.H. Langelaar

dinsdag 22 jan 20:00 uur
R.K. Pastorie, Brederodestraat -

Thema: voortgaande openbaring

woensdag 23 jan 15:30 uur
Brederodezaal -

Verslag Kinderkerstfeest

Op Kerstavond is het jaarlijkse kinderkerstfeest in de Grote Kerk door velen bijgewoond. Oom Bert heette de bezoekers welkom bij de ingang. Met zijn nichtjes Tess en Iris het kerstverhaal verteld en op verschillende podiums in de Kerk uitgespeeld. Het combo zorgde voor de muziek en er werden verschillende kerstliedjes gezongen. Via schermen in de kerk was alles voor iedereen zichtbaar. Na afloop van het kinderkerstfeest werd het kerstverhaal uitgebeeld tijdens een wandeling door de sfeervol verlichte tuin van de kerk. En na afloop stond er wat te drinken klaar. Hieronder een foto impressie.

Foto's met dank aan Marcia en Rina Buijsman.