Beperkte toegang tot de diensten

De overheid heeft aangegeven dat het op zeer beperkte schaal weer mogelijk is de kerkdiensten te bezoeken. De kerkenraad heeft een gebruiksplan goedgekeurd waar precies in staat hoe we met landelijke regels omgaan en er zijn coördinatoren in de kerk aanwezig om daarbij helpen.

De beperkte hoeveelheid bezoekers worden op basis van inschrijving geregistreerd zodat voor eventueel contactonderzoek de bezoekers bekend zijn en het aantal zitplaatsen niet overschreden wordt. Via onderstaande stappen kunt u zich aanmelden om een kerkdienst bij te wonen:
1. Ga naar de pagina www.pkn-vianen.nl/toegang
2. Selecteer de de bezoeken dienst.
3. In het volgende venster staat de omschrijving van de dienst. Klik daar op de knop 'Registreer'.
4. Geef het gewenste aantal personen aan en klik op de knop 'Registreer'.
5. In het daarop volgende venster worden eenmalig naam en e-mailadres ingevuld. Klik op de knop 'Registreer'.
Let op: Wordt toegang gevraagd voor meer dan één persoon, vul dan per persoon de gevraagde gegevens in (scroll naar beneden voor de volgende).