dinsdag 18 juni 20:15 uur

Jeugdkapel (met ontbijt)

zondag 07 juli 10:00 uur

Kinderbijbel boekspot geopend

In de Grote Kerk is een boekspot gestart. Het concept van een Boekspot is heel simpel: Je kiest een boek, leest het of gebruikt het thuis een periode van een aantal weken (of maanden) en zet het daarna weer terug.
De Boekspot in de Grote Kerk te Vianen is bedoeld voor onze eigen gemeenteleden en je vindt er Kinderbijbels; boeken met Bijbelverhalen voor kinderen; kinderdagboeken; tienerdagboeken; boeken over Bijbelse onderwerpen voor tieners, enz. Deze boeken mag je gratis meenemen, een poosje gebruiken thuis en dan weer in de kast in de kerk terugzetten, omdat je kinderen inmiddels ouder zijn geworden (en je dus een andere Kinderbijbel wil gaan gebruiken met ze) of omdat je het boek of de kinderbijbel zelf gaat aanschaffen. Je kunt op een sticker voorin het boek aangeven, wat je van het boek of deze Kinderbijbel vond, om anderen te helpen met hun keuze. Wil je er meer over vertellen, dan kun je dat in de map die bij de Kinderbijbelboekspot ligt schrijven bij de titel van dit boek of deze Kinderbijbel (wat vond je van deze Kinderbijbel, voor welke leeftijd is deze het meest geschikt, bijzonderheden?).

Als je zelf boeken of kinderbijbels over hebt, kun je deze inleveren in het krat bij de Boekspot in onze kerk. Er worden dan stickers in en opgeplakt, zodat iedereen weet dat dit boek bij onze Boekspot hoort. Groot voordeel ten opzichte van een reguliere bieb is dat je de boeken / de Kinderbijbel zo lang mag houden als je wilt. Het aanbod is natuurlijk wel een stuk beperkter dan bij een normale bibliotheek, maar het kost je op deze manier niets om een Kinderbijbel of boek thuis even uit te proberen en te gebruiken. Ben je er erg tevreden over, dan kun je alsnog tot aanschaf overgaan.
Veel leesplezier en inspiratie om thuis met de kinderen hiermee aan de slag te gaan!