Wereldmaaltijd

Op dinsdag 23 maart genoten 36 jongere en oudere gasten in De Hoeksteen van een heerlijke wereldmaaltijd. Het driegangenmenu bestond deze keer uit maïssoep, couscous met gemengde groenten en komkommersalade en kokosmousse met banaan. Het totale menu bevatte aan ingrediënten niet meer per portie dan wat iedere wereldburger dagelijks zou hebben, wanneer we alles eerlijk zouden delen.
De ZWO-leden Bert, Herman en Wilma hadden flink hun best gedaan om er weer een feestelijk geheel van te maken. Tijdens de maaltijd vertelde Robin over het bouwproject waarvoor hij komende zomer met een groep naar Zuid-Afrika gaat. De ZWO-commissie had besloten, dat ze hem met het overgebleven geld van de maaltijd wilden sponsoren. Het mooie bedrag van 100 euro is hem die avond overhandigd.