ZWO-avond op 28 november a.s. over Zambia

Maandagavond 28 november a.s. zijn Hermen en Johanneke Kroesbergen bij ons in Vianen te gast. Zij volgen Ds. Henk van den Bosch op aan de theologische universiteit in Zambia en zullen contacten onderhouden met de projecten waar wij ons in Vianen aan verbonden hebben. Het is daarom heel fijn dat we hen op de valreep, vlak voor hun vertrek naar Zambia (14 december) nog kunnen spreken en vragen kunnen meegeven die wij hebben aan de mensen die bij het G12 project betrokken zijn.  We nodigen u dan ook van harte uit om samen met ons met hen kennis te maken, hen te bemoedigen en hen onze vragen aan Zambia voor te leggen. We beginnen de avond om 19.30 uur en ontmoeten elkaar in de Hoeksteen. Van harte welkom.

Informatie over de uitzending van Hermen en Johanneke Kroesbergen en foto’s van Justo Mwale Theological College zijn te vinden op de website van KerkInActie.nl. Actueel nieuws is te lezen in de weblog van Hermen en Johanneke Kroesbergen.