zondag 28 apr 10:00 uur

ds. R.M. den Hertog

zondag 12 mei 10:00 uur

Verslag Opschoondag

Op zaterdag 23 maart hebben we met een gezamenlijk team vanuit de Protestantse Gemeente Vianen en de Baptistengemeente "De Rank" in Vianen enthousiast meegedaan aan de landelijke Opschoondag. Na een kop koffie of thee, met een lekkere plak cake in De Korte Inloop, zijn we in de wijk Monnikenhof hard aan het werk gegaan.

Na bijna 2 uur werken hadden we zo'n 13 zakken vuil opgehaald en hebben we met elkaar een kop soep gegeten in de Hoeksteen. Deze werd door Mama Mia aangevuld met een lekkere Italiaanse bol. Het was een geslaagde ochtend met al deze medewerkers (dank jullie wel!).

Met de wedstrijd die aan de schoonmaakactie verbonden was, heeft het team €50 gewonnen. Dat zal besteed worden aan iets groens (om Vianen naast schoon ook groener te maken!). Laten we er nu met z'n allen voor zorgen dat zo'n opruimactie niet elke keer nodig is!

Opschoondag 2019